2011. május 10., kedd

The Green Hornet ( Zöld Darázs )

Áááá tudom is mihez hasonlítsam, Kick Ass ( Haver ). Valamilyen részben, legalábbis amikor még anno láttam az előzetesét ezért is rettentett el,  vagy inkább nem vonzott. Aztán ugye jönnek az unalmas esték, és amikor megtudtam, hogy Christoph Waltz is játszik benne, muszáj lett megnéznem.
Még jó, hogy Bluray-ben néztem,  azért akár milyen szar film is legyen, egy pontot biztos dob rajta, mármint a minőség, a HD blabla....... Az eleje esküszöm még tiszta jó volt, a gyerekkorának bemutatásával azt hittem jobban viszik tovább a történetet. Ehelyett kaptunk egy gazdag, önelégült újság tulajdonost aki elhatározza apja egykori autószerelőjével, hogy rendet tesz a városban. Kato figurája mondjuk jól el lett találva, a kávé az zseniális, és amikor felgyorsul..... Főhősünk egy nagy nulla, helyette csinál meg mindent Kato, a fejlesztésektől kezdve a verekedésig, ő pedig learatja a babérokat.Ez vezet majd későbbi vitájukhoz is. Törekvéseik kezdetben sőt még mindig rossz irányba terelődtek, igaz, hogy a bűnözőkkel leszámoltak de a rendőrség szemében is csak azok. Hősökké válásukhoz használják az újságot is, amin keresztül üzennek Bloodnofsky-nak, a maffia vezérnek. A városban törnek, zúznak ahogy azt kell, némi túlzásokkal és erőltetett poénokkal. El nem dobtam az agyam tőle, de egyszer biztos meglehet nézni. Waltz azért most is nagyot alakított .

ajánlott megnézni:   1x
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom:
ismert szereplők: Seth Rogen, Jay Chou , Christoph Waltz
műfaj: akció
láttam: eredeti angol
total score: 6.6/10

<==magyar hanggal



The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )The Green Hornet ( Zöld Darázs )


 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése