2011. április 23., szombat

Utódomra ütök ( Little Fockers )

Megkaptuk a "sorozat" talán harmadik és egyben végső darabját, enni év után. Bevallom nem vártam kéj sóvárogva, bár még tavaly amikor megnéztem a trailerét nagyon jónak tűnt. Na de azért itt van Ben Stiller aki egy igen vicces, humoros színész az ő sajátos gógyíságával.
Történetünk folytatásában a gyerekek már nagyobbacskák, ideje iskolába menni, ami érdekes kalamajkkat szül majd. Jack, ( Greg, apósa ) szívrohama után vejét nevezi ki a család új trónörökösének, vicces névvel illetve ő lesz a "keresztebekúr". Greg-re hatalmas teherként nehezedik, főleg miután megtudja volt sógorától, hogy nem is ő az első "kiválasztott". Felesége és ő közte bonyolítja a helyzetet, hogy Andi a gyógyszercég képviselője vonzódik Greg-hez. Végül Owen Wilson alakításában megérkezik a Kevin a gazdag és mindenben jó barát, aki megszervezi a gyerekek születésnapi buliját saját mezőjén, és egy érdekes tetoválással meghökkenést okoz....
Lényegében nem rossz film, de nem is lett az a fetrengős vígjáték, inkább olyan családias hangulatot hoz el könnyed humorral. Egy unalmas délutánra jó kis kikapcsolódás lehet, főleg annak akit az előző részek rabul ejtettek.

ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom:
ismert szereplők:  Ben Stiller, Teri Polo , Robert De Niro
műfaj: vígjáték
láttam: magyar szinkron ( nem illetek a szereplőkhöz )
total score: 6.2/10

<==magyar hanggal



Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )Utódomra ütök ( Little Fockers )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése