2011. március 1., kedd

All-Star superman

Sajna csak két huzamban tudtam megnézni, lehet, hogy a film, de lehet, hogy a nem nagy kedvem okozta ezt. Mindenesetre kíváncsi voltam azért, meg főleg, hogy ez még a rendes 3D-s animáció mentessen készült.
Talán ez lenne a superman sorozat végleges lezárása? Hogy miért? Ha elmondanám az spoiler lenne, nem teszem, inkább mesélek róla kicsit.....
Superhősünk harcol gonosszal, megismerjük titkos rejtekét és még "szerelme" előtt is felfedi magát. Fő ellensége, Luthor, nagy kárt okoz neki és meghatározza a végkimenetelt. Mindezeket tömören, összezsúfolva láthatjuk, mindössze durván 1.5 órában. Cselekménye nem nagy, de ezen rövid időhöz képest az a kevés is kesze-kúszának tűnik, olyan mintha összecsapták volna , vagy ha egyetlen mondatban akarnának elmesélni nekünk egy 300 oldalas regényt. Tudom, hogy ez egy rajzfilm, de sok minden kidolgozatlan, nem figyeltek az időintervallumok betartására, vagy azok kiesésének pótlására, semmi logikus nincs benne és a poénok is érdekesek ( titkos rejtekének kulcsa a lábtörlő alatt de ezt még megcsavarták azzal....... ) , aztán fény derül olyan fegyvere ami elpusztíthatja őt, de kiderül, hogy mégse.
Aki nagy Superman rajongó mindenképpen nézze meg, hiszen nem hagyhatja ki.  De aki nem él-hal érte az nem veszt sokat ha nem nézi meg, vagy ha soványabb időkre tartogatja.
u.i.: ha már elkezdted és már nem bírod, nézd végig, a végén meglepődsz majd.

ajánlott megnézni:  
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom:
ismert szereplők:
műfaj: animáció
láttam: eredeti angol / DVDRip
total score: 6/10


IMDb 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése