2011. február 6., vasárnap

Gyógyegér vacsorára ( Dinner for Schmucks )

Most őszintén, milyen cím ez?? Marketingből biztos nem ötös, ezzel érdeklődést felkelteni nem lehet. Sőt ha még ajánlod valakinek, ő is inkább húzza-halasztja, mintsem, hogy megnézze......
Na de miről is szól? Vegyünk egy befektetési céget, egy itt dolgozó főszereplőt, Tim-et, aki feljebb akar lépni a munkahelyi hierarchiában ( nem értem hova többet? aki Porschével jár, fullos lakás stb. ) valamint egy igen lüke adó hivatalnokot ( szakmája szerint állatkitömő ) , Barrey-t.  Tim feltörésének első lépése, hogy részt kell vennie egy bizonyos vacsorán amire mindenki egy "érdekes" embert  visz, akin jókat röhögnek....... Mi véletlen folytán Tim és Barrey megismeri egymást, s megindul a történet folyam , egy bökkenőt kivéve, hogy hivatalnokunk egy kullancsot meghazudtoló módon tapad Tim-re. Felfordít mindent, szerelmi életet kavar meg s e közben volt feleségéért bánkódik.
Vicces, jó poénokkal fűszerezett, ám olykor számomra igen idegesítő szituációkkal megspékelt komédia. Ha először megpillantod majd Barrey-t, egykori hőn szeretett vezérünk jut majd eszedbe róla. Történetileg kevésbé sablon , s ez által nézhető is. Ha egy jó kis vígjátékra vágysz, és még nem nézted meg, ne habozz mert mostanában ennél nagyobb durranások nem hiszem, hogy lesznek. És ha még ez sem keltette fel az érdeklődésed akkor annyit mondok, hogy a Másnaposokból ismert Alan is helyet kapott benne igencsak érdekes karakterként.

ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 2x ( talán 3x is )
mögöttes tartalom: csekély, barátság fontosabb mint az, hogy áttaposs rajta az előrejutásod érdekében
ismert szereplők:  Zach Galifianakis / Másnaposok /
műfaj: vígjáték
láttam: magyar szinkron ( semmi kivetni való ) / BDRip minőség
total score: 7/10

 

u.i.: ha jó hangulatban nézed , a fotós ruháján belehet halni

IMDb
Port.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése