2011. február 24., csütörtök

Tolvajok városa ( The Town )

Ahogy olvastam a kommenteket voltak akik istenitették ezt a filmet, furcsának is találtam  amikor megnéztem a trailer-t, -Ben Affleck, semmi több- sőt, kifejezett hülyeségnek miután megnéztem.......
Hogy mi nem fogott meg ennyire? Nem más mint az újabb bankrablós séma. Olyan nehéz valami újat kitalálni, vagy csak kicsit mást??? Mindegy is, ez van, más nincs.
Érdekes képet kapunk az elején Charlestown-ról, ugyan is itt mindenki bűnöző. Jó mi, rabló lopja rablót. első rablás szokásosnak mondható, be a bankba, ide a pénzt, aztán gooo. Fontos momentum itt csak az igazgató nő aki meglát egy személyes jelet az egyik rablón. Nem elég, hogy kiraboltak egy bankot, de másnap már tervezik a következőt. De minek? És hogy lehetséges? Erre nem jöttem rá sajna.
Egy kis logikával már következtethetünk a folytatásra, jóképű főhősünk megkeresi a lányt, hogy szemmel tarthassa. Mit ad isten, nem beleszeretik, mekkora csavar!
De hogy ne csak lehúzzam a filmet, tettszett például az üldözéses jelenet, nem kell nagy robbanásokra számítanunk, meg holmi Cobra 11-es autópálya zúzásról, simán csak kis zsűk utcákon. Elég vicces volt még a 2. rablásnál használt apáca ruha és maszk. Azt a képet amikor az utcán meglátja egy kisgyerek a kocsiban ülő gépfegyveres apácákat.... És az utolsó nagy bumm kivitelezése is már haladt a jó irányba
Mindezt átszövi a szerelem, románc, ami itt nagy szarba vezeti őket. Meg kell említeni még a szokásos FBI ügynököket, sőt ez egyik volt Charlestown-i, valamint a kis bűntevő bandát: élén: James-el, az agy szerepében Doug és még két mit  tudomén ki.
Számomra a legfőbb kérdés az marad, minek nekik ennyi pénz??

ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 2x
mögöttes tartalom:  aki tudja írja meg
ismert szereplők:  Ben Affleck
műfaj: krim/dráma/thriller
láttam: magyar szinkron ( semmi kivetni való ) / BDRip minőség
total score: 7.1/10



IMDb
PORT.hu <== feliratos trailer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése