2011. március 28., hétfő

The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ( Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja )

Végre van felirat!!!!!! Kb. 4 héte vártam már, na de nem a film miatt azért szó ne essen róla, csak húzta az agyam, hogy van és mégse nézhetem.......
Azért az előre lépés, hogy a rendezők túltették magukat a szekrényen, ehelyett lett egy festmény. És képbe került egy új szereplő, az unokatestvérük személyében. az előző részekhez képest a kis csapat igencsak megcsappant, Peter és Susane már nagyok lettek és így nem mehetnek Narniába, hát srácok ez van. Na de itt az új "bátor és erős " Eustace aki még egy patkánnyal is megküzd.  Azért nem ennyire vészes a helyzet csak hát már a 2. rész se volt akkora durranás, mindenhol béke van de azért akad egy zúg ahol nem. És ki más mint ők menthetnék meg a rejtélyes köd által elrabolt Narnia népét. Fő helyszín a tenger talán, olyan összecsapott és zsúfolt lett, kidolgozatlan. sokkal több szörnyet vártam a film elején elhangzottak alapján. ehelyett kaptunk egy sárkányt aki amúgy is nem is az akinek hinnénk, valamint a végére egy óriás hernyót olyan effektekkel ami egy fantasy filmet megszégyenítene. Pozitívum nem sok van benne, a patkány vagy egér aranyos, jópofa, Aslan hozta a formáját viszont az akció jelenetekből többet is kilehetett volna hozni. Ez az egész egy vékony szálon futó óriásgombolyag lett aminek csak a külsejét látjuk.

ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom: jó-rossz
műfaj: kaland
láttam: eredeti angol
total score: 5.9/10

<== magyar felirattal



The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ( Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja ) The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ( Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja ) The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ( Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja ) The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ( Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja ) The Chronicles of Narnia: The Voyage of the Dawn Treader ( Narnia Krónikái 3. - A Hajnalvándor útja )

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése