2011. március 5., szombat

Terhes Társaság ( Due Date )

Azzal kezdeném, hogy ne essünk hasra az elején attól, hogy milyen színészek szerepelnek benne, gondolok itt
Robert Downey Jr. vagy éppen  a Másnaposokból ismert Zach Galifianakis, nem az eddigi munkájukat pocskondiázom, hanem, hogy egy jó filmhez más is kell. Ebből sejthetitek, hogy nem lett nagy durranás, valaki szerint nem rossz de sajnos nálam abba a kategóriába esik, hogy viccesnek vicces, csak nem tudtam rajta nevetni...... 
Zach , karakteréhez híven megkapta a bugyuta, lökött szerepet, ami legjobban illik hozzá. Hibbant emberünk kutyájával karöltve egy kisebb baleset folytán botlik bele Peterbe, az üzletemberbe aki várandós feleségéhez siet LA-be. Ethan-nek akaratán kívül is már az első pillanattól fogva sikerül kibasznia Peter-el, feltartva és megnehezítve ezzel az útját. Sorrendben vehetjük az elsőnek amikor táskát cserélnek és a reptéri ellenőrzésnél lebukik a füves pipával, ezt követi a repülőgépen a terroristás incidens minek nyomán elveszti a csomagjait és iratait. Innen már sorsuk és útjuk egybefonódik és megkezdődnek a szerencsétlenebbnél szerencsétlenebb bajba keveredések,  törvényszegések, hajcihők. Kalandos útjuk során többször is megpróbálja Peter otthagyni Ethan-t de valami mindig megszólal benne. Barátságok alakulnak és szakadnak szét is.
Mint az elején mondtam a vicces jelenetek jók, de valahogy mégse görcsölt be tőle a nevető izmom, de lehet, hogy egy kicsit egysíkúra is sikeredett, vagy csak rossz ötlet volt egy Másnaposokhoz hasonlító valamit csinálni.

ajánlott megnézni:   kihagyható
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom: "barátság"
ismert szereplők: Robert Downey Jr., Zach Galifianakis , Michelle Monaghan
műfaj: vígjáték
láttam: magyar szinkron  / BDRip minőség
total score: 6.1/10

<==magyar hangal
                                                                                                                                              
IMDb
PORT.hu<== feliratos trailer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése