2011. február 10., csütörtök

Faster ( Rohanás )

Igazi lövöldözős akció film, boom-boom headshoot-al, szószerint. De szerencsére azért nem sikeredett ennyire egysíkúra. Kiindulópontnak vegyük a jó öreg bosszút és ehhez még egy maroknyi embert akik eltudják ezt szenvedni.
Egy börtönből indulunk, de a háttér story-ról semmit sem tudunk még, szokásos leverhetetlen, kigyúrt főhős aki bátyát gyászolja. Szabadulásakor rögtön megindul a "fejvadászat", semmi izgalom ( ha csak nem a lövöldözés annak számít ), egy szálon fut a történet. Később belép a történetbe a drogos hekus, akinek szerepe nem is annyira jelentéktelen, már ha valaki ezt észre tudja venni. Befut még egy bérgyilkos is, aki Driver-re hajt. Külön-külön mindenkinek megismerhetjük a saját kis életét ami rohadtúl nem érdekes, sablon szemetek. Ahogy egyre közeledünk a végkifejlethez, egy videóból megtudjuk a régmúltat, míg nem Killer, a zsaru és Driver össze nem találkoznak, innen szerintem mindenkinek világos már. Még mielőtt azt hinnénk, hogy csak a gyilkolás, üldözés stb. azért sikerült a laikusok számára egy kis csavart is beletenni valamint a végére szvsz egy igen jó poént. (Vigyázat spoiler!!!-jelöld ki- kiderül, hogy a bérgyilkos minden melóját 1 dollárért vállalja el, miközben egész végig luxus életét láthatjuk)
Egy kis érdekesség továbbá, hogy a legtöbb szereplőnek nincs rendes neve, mindössze foglalkozásuk alapján lettek megnevezve.


ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom: bosszú <==> megbocsátás
ismert szereplők:  Dwayne Johnson
műfaj: akció/krimi/dráma ( krimi,dráma????? ez??? imdb tudja.......)
láttam: eredeti angol /DVDRIP
total score: 6.2/10




IMDb 
PORT.hu <== feliratos trailer!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése