2011. április 10., vasárnap

Ilyen az élet ( Life as We Know It )

Igen, igen, sokaknak a Grace klinika c. sorozatból lehet ismert Katherine Heigl vagy éppen az igen jól sikerült Ugly Truth ( Csúf igazság ) -ból, vagy ha egyikből sem akkor majd most innen. Elég jó színésznőnek tartom, jól alakítja a megkívánt karaktereit és az mellett egész csinos is.
A magyar címet nagyon nem találták el, fordíthatták volna a nyelvtan szerint ( az élet mint tudjuk...... ) és így sokkal figyelemfelkeltőbb lett volna de hát a marketingesek biztos jobban tudják, utána meg sírnak, hogy nem mennek az emberek moziba blablabla........ De térjünk inkább rá a filmre. Már az elején azt hittem, hogy a szokásos szerelmi szálon futó, egy pár zavaros és vicces megismerkedése lesz a fő story, de nem. Holly és Eric randevúja már a kocsiban véget ér, egyikük igazi nőcsábász míg a másik inkább az ellentéte....... Kinek is köszönhetik e csodás estét? Itt jön a képbe közös házaspár barátjuk kiknek éppen most születik meg gyerekük. Telnek a hónapok, esküvő, közös szülinapok ahol mindig jelen van Holly és Eric akik megállhatatlanul ugratják egymást míg nem egy nap Peter és Alison autóbálesteben meghal. A végrendeletben jön a meglepetés, lányukat Sophie-t legjobb barátaikra hagyják........
Innen már lehet sejteni a folytatást, veszekedések, 3. személy, kibékülés stb. Aranyos film, szeretet teljes, inkább romantikus, szóval lányok előnyben. Rengeteg poént ne várjunk, de akad benne elhintve, a megfelelő mértékben.
Voltaképpen nem csalódtam benne, de őszintén nem erre számítottam, szóval meglepetést okozott.

ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 1x
mögöttes tartalom: családi egység, szeretet, kitartás
ismert szereplők:  Katherine Heigl, Josh Duhamel , Josh Lucas
műfaj: vígjáték / dráma
láttam: magyar szinkron ( semmi kivetni való )
total score: 7/10

<==magyar felirat

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése