2011. március 3., csütörtök

Skyline

Szerintem igen is jó film lett akárki akármit mond, eleve ne úgy nézd, hogy hibát és ellenszenvet keresel, mert ha mégis akkor tehetsz egy szívességet......
Sci-fi vonulat benne talán a földönkívüliek, inkább akció és más. A nagy "inváziónak" készült egy tömör, rövid megágyazás, olyannak tűnt talán mint a Coverfield-ben. Egy kis buli, két jó barát ( Jarrod és Terry ), barátnőik és egy 20 emeletes toronyház. Szépen szundikálnak a kimerítő ivászat után amikor is valamilyen kék fénycsóvák lepik el Los Angeles utcáit. Aki kíváncsi annak ez esetben kieresedik a bőre és a fény magával rántja......az invázió megkezdődik.Ezután már csak a menekülés marad, felváltva a bujkálással avagy maradjunk egy helyben mert idővel csak elmúlik???? Az első próbálkozásuk során már a kis csapatuk jócskán megcsappan, a végére pedig 2-re redukálódik. Láthatjuk a hadsereg beavatkozását, mint levegőben és mind földön, ami szvsz nagyon látványos és izgalmas lett, sokkal jobb mint a sokak által dicsőített söpredék Avatar. Konfliktusok is kiéleződnek, váratlan megmenekülések övezik de a fő kérdés MIT AKARNAK? Ha valaki kicsit is figyelmes akkor majdnem biztos lehet a válaszban, de a film végére biztosan megkapja egy igen furcsa, de talán még beleférő befejezéssel amiből a 2.része tökéletesen kinőhet, és ki is fog.
Tipp: semmiképpen se akkor nézd meg ha kedvetlen vagy, vígjátékra vágysz, inkább ha fantasztikusat, kis akciót vagy "kék fényt" akarsz látni.

ajánlott megnézni: 1x
meglehet nézni:  max. 2x
mögöttes tartalom:
ismert szereplők: Eric Balfour
műfaj: akció / sci-fi / thriller
láttam: eredeti angol / DVDRip
total score: 7.9/10 



IMDb
PORT.hu

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése