2011. február 5., szombat

Egy ropi naplója ( Diary of a Wimpy Kid )

Elsőként kezdjük ezzel az igen érdekes de kevésbé hatásos c. vígjátékkal. Ha meghallom ezt a címet inkább valami rajzfilmnek tudnám elképzelni mintsem egy humoros filmnek ( az eredeti c.-ről ez nem mondható el ) . Na de azért milyen is a ropi? Vékony, törékeny. ez mondható el filmünk főszereplőjéről is Gregről, ellentétben legjobb "vizíló bébi " barátjáról. Szokásos storyn alapul a történet, szerencsétlen, kevésbé népszerű gyerek megpróbáltatásai egy felsőbb tagozatba lépést követően. Vicces karakterek  ( brutális testnevelő tanár, terrorizáló báty stb. ) , kezdeti szívatások , kitűnni akarás amely sok problémát generál, legfőképpen barátságot szakít meg , néhány poénnal fűszerezve majd a végén a várva várt "sejthetetlen" Happy End !!!
Szinkronosan néztem ami ebben az esetben nem sokat dobott a latba ( véleményem szerint a vígjátékok legtöbbjét igenis magyar szinkronnal érdemes megnézni mivel a magyarok nagyon jó szóvicceket raknak be ami angolul már kevésbé élvezhető lenne) mivel olyan erős és felnőttes poénok nem voltak benne. De lássuk is be ez  inkább gyerekek számára is nézhetőnek készült. Ennek ellenére tudtam rajta nevetni, unalmas perceimet betöltötte. Kicsit lerágott csont a történet,  de a BDRip ( tudjátok a Blueray-ből rippelt azaz blablabla........ akit érdekel guglizza ki )  minőség igen sokat dobott a nézhetőségen.

ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 2x
mögöttes tartalom: elhanyagolható, régi mese
ismert szereplők:  közép kategóriásak
műfaj: vígjáték
total score: 6.5/10IMDb
Port.hu

u.i.: akinek úgy tetszett a film, hogy valami csoda folytán filmgarzmust kapott nem kell sokat várnia ugyan is az amerikai premier márc. 25, tehát kis hazánkban április végén szerintem már nézhető lesz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése