2011. március 19., szombat

Kellék feleség ( Just Go with it )

A filmesek kezdenek magukhoz térni? Vagy mi történt? Talán ez betudható Adam Sandlernek is egyrészt, de az alapstory  se csapnivaló. előjáróban annyit, hogy mivel ez egy elég jó vígjáték ajánlatos magyar szinkronnal nézni, ebben azért még ott vannak a magyarok és a jó szóviccek.
Már az elején, a történet sejtése nélkül is nagy poén a krumpli orrú, átvert Danny karaktere. Férre siklott esküvője nyomán arra a tényre döbben rá, hogy a jegygyűrű mágnesként vonzza a nőket, és ezt ő ezentúl ki is használja. Átpártol plasztikai sebésznek, rendbe hozza az orrát, és egy menő csajozó orvos lesz belőle. Míg nem egy nap megismerkedik Palmer-el, a fiatal tanárnővel. most az először komolyak az érzései, nem holmi egyéjszakás, azonban jön a bibi. Palmer megtalálja  a jegygyűrűt és beindul a hazugság lavina. Nincs mit tenni Danny-nek keríteni kell egy nőt aki eljátssza az exfeleség szerepét, és ki ne lenne erre a legalkalmasabb mint az asszisztense Katherine ( Igaz hogy innentől már tudhatjuk a végkimenetelt, de nem a hab a lényeg, hanem ami belül van ). Hazugság hazugságot követ, belekeverednek K. gyerekei is. Míg nem a kis Michael eléri, hogy menjenek el Hawaii-ra, hogy úszhasson a delfinekkel.  a reptéren megjelenik Danny öccse, Dolp Lungran szerepében aki K. új férje. Iszonyatos baromságok következnek a szigeten, a birka újraélesztésen keresztül az " I man-ig".
A poénok olyan Adam Sandlereshez megszokottak, a mellékszereplők is jól játsszák szerepüket, főleg érdekes ez a rendelőben. A filmet szvsz még jobbá tehette volna egy jó vígjátékos mellékszereplő. Jut eszembe hol van innen Rob Schneider????


ajánlott megnézni:  1x
meglehet nézni:  max. 3x
mögöttes tartalom: "ott van az orrod előtt"
műfaj:  vígjáték
láttam: magyar szinkron
total score: 8.3/10

<==magyar hanggal 




 PORT.hu


Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it ) Kellék feleség ( Just Go with it )

1 megjegyzés:

  1. Ezt a moziba lattam par baratnommel es nagyon jo!De a csaladdal sokkal jobb nezni,nagyobbakat rohogunk,amugy irto vicces es nagyon joo!

    VálaszTörlés